Julesalg 2020
Handle nå

Reparer Spotify Wrapped Fungerer ikke

Hjemprodukt > Streaming Music > Løs problemet med Spotify Wrapped Fungerer ikke

By Li ZhangOppdatert 11. januar 2024

  • Velg ditt språk:

Oppsummering
En praktisk opplæring gir deg 4 måter å fikse Spotify-innpakket på som ikke fungerer, og tilbyr en ekstra måte for deg å gratis laste ned Spotify Music til MP3, så kan du beholde nedlastet Spotify Music for alltid og nyte Spotify Music offline med letthet.

"Jeg kan ikke se Spotify Wrapped på iPhone, hva er galt med den? Hvordan fikse det? Hvordan får jeg Spotify pakket inn normalt? Send meg ideen din, takk."

Når vi snakker om musikkstrømmetjeneste, er ikke Spotify en merkelig ting for folk flest. Spotify har nylig lansert «Wrapped»-funksjonen, der brukere enkelt kan vite hva de har lyttet til det siste året, denne funksjonen er tilgjengelig på Spotify-appen for Android og iOS. Det inkluderer hovedsakelig dine beste artister, sjanger og mest lyttet til sanger osv. Noen brukere har imidlertid problemer når de bruker denne nye funksjonen, for eksempel, Spotify pakket fungerer ikke. I denne opplæringen har vi oppsummert med 5 fiksemåter for å løse Spotify-innpakket problem som ikke fungerer, håper det vil hjelpe deg oppriktig.

INNHOLD

Del 1. Reparer Spotify som ikke fungerer på 4 måter

A. Tøm hurtigbufferdata for Spotify
De fleste Android-apper lagrer mye hurtigbufferdata for å gi bedre ytelse, men det forårsaker problemer. Det kan skje i Spotify-appen. Å tømme hurtigbufferdataene til Spotify vil være et godt grep for å bli kvitt problemet.

b. Oppdater Spotify til den nyeste versjonen
Hvis du ikke kan se den innpakkede spillelisten din, kan det være mulig du bruker den eldre versjonen av Spotify-appen. Bare oppdater Spotify-appen til den nyeste versjonen, så kan dette problemet være løst.

C. Logg ut Spotify og logg på igjen
Hvis Spotify-innpakningen ikke fungerer, kan det være et problem med Spotify-kontoen din. Prøv å logge av kontoen din fra Spotify og logg deretter på igjen og se om det fungerer.

Trinn 1. Åpne Spotify og trykk på innstillingsikonet øverst til høyre.
Trinn 2. Bla til bunnen og trykk på "Logg ut".
Trinn 3. Trykk på "Logg inn" på hovedsiden i Spotify-appen.

D. Installer Spotify på nytt fra den offisielle nettsiden
Etter å ha prøvd alle metodene ovenfor, men mislyktes, avinstallerer du den gjeldende Spotify-appen fra enheten din. Installer deretter appen på nytt, men ikke fra Play Store, besøk deres offisielle nettside og last ned Spotify-appens apk-fil. Etter å ha lastet den ned på enheten, er det bare å installere den. Logg på Spotify-kontoen din igjen. Du kan nå finne den innpakkede spillelisten på Spotify-appen din.

Del 2. Ekstra tips: Last ned gratis Spotify-musikk til MP3

Nå har du 4 måter å fikse Spotify Wrapped på som ikke fungerer, i denne delen vil vi vise deg ekstra tips for gratis nedlasting av Spotify Music til MP3. Vanligvis, selv om du er en Spotify Premium-bruker, er musikkinnholdet du lastet ned fra Spotify bare cache-filer, når musikkabonnementet ditt utløper, vil de nedlastede musikkfilene være uspillbare. Spotify Music er DRM-beskyttet, hindre noen tilgang og kopiere musikkinnhold for utenfor Spotify-bruk, slik at du egentlig ikke eier Spotify Music. Men her er et ekstra tips som vil hjelpe deg å gratis laste ned Spotify Music til datamaskinen som lokale filer, så kan du beholde Spotify Music-spor for alltid, uansett om du er en Premium-bruker eller ikke.

UkeySoft Spotify Music Converter er akkurat det du trenger, et profesjonelt Spotify Music-konverteringsverktøy, som lar deg Last ned Spotify Music som lokale filer og konverter Spotify-sanger til MP3, M4A, AAC, WAV, FLAC, AIFF-format, holder 100 % original kvalitet med høy konverteringshastighet. Med en avansert teknikk designet, støtter UkeySoft-programmet for både Spotify Premium-brukere og gratisbrukere, og fungerer for alt musikkinnhold, inkludert sanger, spillelister, album, podcaster. Dessuten vil det ikke kreve at Spotify offisielle app installeres under musikkkonvertering, på grunn av den innebygde Spotify Music-nettspilleren, som vil gjøre at du får en god musikkadministrasjonsopplevelse. Etter det vil du få Spotify Music lokale filer for alltid, spill Spotify Music offline på alle enheter uten offisiell tillatelse.

UkeySoft Spotify Music Converter Nøkkelfunksjoner

  • Støtter både Spotify Premium-bruker og gratisbruker
  • Fungerer for alt musikkinnhold: sanger, spillelister, album, podcaster
  • Last ned Spotify Music som lokale filer
  • Konverter Spotify Music til MP3/M4A/AAC/WAV/FLAC/AIFF-format
  • Holder 100 % original kvalitet med høy konverteringshastighet
  • Få Spotify Music lokale filer for alltid
  • Spill Spotify Music offline på noen enheter

Hvordan laste ned Spotify-musikk til MP3 gratis

Trinn 1. Installer UkeySoft-programmet og logg på Spotify
Først, kjør UkeySoft Spotify Music Converter-programmet på din Windows- eller Mac-datamaskin, klikk "Logg inn" øverst til høyre for å logge på Spotify-kontoen din.

logg på spotify-konto

Trinn 2. Sett MP3 som utdataformat
Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre for å angi som utdataformat, her kan du også angi utdatamappe, utdatafilnavn osv.

angi mp3 som utdataformat

Trinn 3. Legg til Spotify Music Songs
Velg sangene du trenger og legg dem til i nedlastingslisten, når du klikker på en spilleliste vil alle sangene i spillelisten bli valgt som standard, du kan fjerne noen sanger du ikke trenger.

legg til musikk i nedlastingslisten

Trinn 4. Last ned Spotify Music til MP3
Etter å ha justert alle utgangsinnstillingene, klikker du ganske enkelt "Konverter" for å laste ned og konvertere utvalgte Spotify-sanger til MP3. Deretter vil programmet begynne å laste ned Spotify Music-sanger til MP3.

Last ned spotify musikk til mp3

Når musikknedlastingen er fullført, har du lov til å sjekke utgangsmusikkfiler ved å klikke på "Historie", eller du kan spille av MP3-lokale sanger med den innebygde Spotify Music-spilleren i UkeySoft-programmet.

sjekk utgang mp3-musikk

konklusjonen

Mens de fleste hører på Spotify på nettet, har du nå sjansen til å få tilgang til Spotify Music offline og dele dem med venner selv om de ikke har Spotify-appen. Ved hjelp av UkeySoft Spotify Music Converter kan du laste ned alle Spotify-sporene dine direkte til datamaskinen uten Premium, og deretter spille dem offline på en hvilken som helst mediespiller med letthet. Bare last ned Spotify Music gratis til MP3, fortsett nedlastet Spotify Music for alltid og få den flotte Spotify Music-lytteopplevelsen!

Reparer Spotify Wrapped Fungerer ikke
Li Zhang

Li Zhang

Li Zhang er en sofistikert redaktør for UkeySoft innen teknisk bloggskriving, samt en SEO- og innholdsmarkedsføringsekspert. Hun har skrevet relatert artikkel om multimediakonvertering, streaming av musikk og streaming av video siden 2018. Hun har også begynt å skrive artikler om datasikkerhet, inkludert artikler om fillås, USB-kryptering, DVD-kryptering, osv. Hver nyttig opplæring og løsning er basert på sine praktiske prøver er hun energisk og pålitelig på dette feltet.

Kommentar

 
  1. Ingen kommentar ennå. Si noe...

 

Spør: du må Logg inn før du kan kommentere.
Ingen konto ennå. Klikk her for å registrere.

Apple Music Converter

Apple Music Converter

Konverter Apple Music, iTunes M4P-sanger og lydbok til MP3, M4A, AAC, WAV, FLAC, etc.

SELSKAP

  • Om UkeySoft
  • Kontakt oss
  • Skriv for oss
  • Vilkår og betingelser
  • Personvernserklæring
  • Angrerett
  • SiteMap
  • Skifte språk :
  • 日本語    繁体 中文

FØLG OSS

Copyright © 2023 UkeySoft Software Inc. Alle rettigheter forbeholdt.